BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Meghan en Harry bezoeken Birmingham

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle bezochten donderdag op Internationale Vrouwendag Birmingham. Het programma van het bezoek aan de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk bestond uit ontmoetingen met de lokale bevolking en het bezoeken van jongerenprojecten. Ze kregen een hartelijk welkom in de metropool.

Het eerste project dat ze bezochten was het Stemettes-evenement, waar jonge vrouwen worden gestimuleerd om in de wetenschap, technologie of ICT te gaan werken. Het andere evenement waar prins Harry en Meghan hun licht opstaken was een Coach Core masterclass, een mentorprogramma van sportcoaches.

Op Twitter spreken Harry en Meghan van een fantastische dag. Eerder bracht het stel al officiële bezoeken aan Nottingham, Brixton, Cardiff en Edinburgh.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: