BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Meghan motiveert meisje met een droom op Internationale Vrouwendag

Donderdag bezoeken prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle Birmingham. Het bezoek is een onderdeel van hun tournee door het Verenigd Koninkrijk in aanloop naar hun huwelijk op 19 mei. Het bezoek aan Birmingham stond in het teken van Internationale Vrouwendag, dus nam Meghan de tijd om een meisje met een droom toe te spreken én te knuffelen.

De tienjarige Sophia zit op de Oasis Academy. Het is haar droom om actrice te worden. Ze vertelde over haar droom aan prins Harry die direct zijn toekomstig echtgenote erbij riep. ''Meghan vertelde mij dat ik kan bereiken wat ik maar wil. Ze zei dat ze mij graag zou willen zien op televisie als ik een actrice ben geworden.'' vertelt Sophia aan People. ''Het was een droom die uitkwam. Ik zal deze dag nooit vergeten.''

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: