BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Albert met oudste dochter op pad

Prins Albert heeft donderdag genoten van een aantal tenniswedstrijden tijdens het masterstoernooi van Monte Carlo. De Monegaskische vorst had op de tribune gezelschap van zijn oudste dochter Jazmin.

De 26-jarige Jazmin Grace is Alberts oudste buitenechtelijke kind. Haar moeder is een Amerikaanse serveerster met wie de prins begin jaren negentig een korte romance had. Albert erkende Jazmin toen ze veertien jaar was, pas drie jaar daarvoor leerden de twee elkaar kennen tijdens een bezoek aan Monaco.

Grote zus

Jazmin, die in New York woont, bezoekt haar familie in Monaco geregeld. In 2015 vertelde ze Harpers Bazaar dat ze dol is op Gabriella en Jacques, de tweeling die Albert met zijn vrouw Charlene kreeg. "Ik wil graag een grote zus zijn voor hen en ze zien opgroeien."

Gabriella en Jacques zijn de enige troongerechtigde kinderen van Albert. Naast Jazmin heeft hij nog zeker één buitenechtelijk kind, de nu veertienjarige Alexandre Coste die hij in 2005 erkende.

Jazmin was ook woensdag bij een tenniswedstrijd in Monte Carlo.
Jazmin bij de start van de Rallye des Gazelles in maart 2018.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: