Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Laat kroonprinses Victoria zich inspireren door Catherine, de prinses van Wales?

2 april 2024 · Leestijd 2 min

Kroonprinses Victoria van Zweden leent regelmatig kleding uit de kledingkast van haar moeder koningin Silvia. Maar deze keer lijkt de Zweedse kroonprinses geïnspireerd te zijn door iemand anders. Haar laatste outfit lijkt namelijk bijzonder veel op de outfit van Catherine, de prinses van Wales. Kijk zelf maar!

De Zweedse kroonprinses duikt met regelmaat in de garderobe van haar moeder koningin Silvia, en geef haar eens ongelijk! Met zoveel prachtige erfstukken zou het zonde zijn om daar geen gebruik van te maken. Zo leent de kroonprinses in 2018 een galajurk van haar moeder, die de jurk in 1995 voor het eerst draagt.

Nieuwe inspiratiebron voor kroonprinses Victoria

Dit keer lijkt Victoria een andere inspiratiebron te hebben. Tijdens een bezoek aan het Ministerie van Financiën in Zweden draagt de kroonprinses namelijk een beige set. Op het oog niets bijzonders, ware het niet dat de outfit als twee druppels water lijkt op een eerdere outfit van Catherine, de prinses van Wales. De vrouw van prins William draagt namelijk dezelfde set al in oktober 2023.

De set van Victoria bestaat uit een gebreide plissé rok en een bijpassende trui van het merk SOFT GOAT CASHMERE. Catherine, de prinses van Wales draagt een ribgebreide set van het merk Sézane. En wat vind jij, lijken de twee outfits op elkaar?

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Catherine stijlontwikkeling
De prinses van Wales draagt tijdens een bezoek in Nottingham een strakke trui en rok set.

Ook leuk om te zien: kroonprinses Victoria en koningin Silvia dragen matchende outfits op dezelfde dag.

Foto's: ANP / Instagram @elizabethsvantesson

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--