Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Nog altijd roodharige' Sarah Ferguson dankbaar voor felicitaties

16 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Sarah Ferguson is donderdag 61 geworden. Op sociale media deelt de hertogin van York een een filmpje waarin ze haar fans, vrienden en familie bedankt voor alle verjaardagswensen.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Hallo allemaal, ik wilde jullie even kort bedanken voor alle lieve berichtjes. 61, nog altijd roodharig en nog niet weg," zegt Ferguson. Haar dochter prinses Eugenie, die in verwachting is van haar eerste kindje met haar man Jack Brooksbank, feliciteert haar moeder via Instagram. "Gelukkige verjaardag voor mijn lieve mumsy, je bent uniek," schrijft ze bij een post met allerlei foto's van de aanstaande grootmoeder.

"Er waren te veel foto's om uit te kiezen die laten zien hoe ontzettend uniek jij bent," aldus Eugenie. Ze deelt onder meer een selfie van hun samen en een foto waarop Sarah Ferguson op een paddestoelstoeltje zit.

De hertogin besteedt een deel van haar verjaardag met kinderen verhalen voor te lezen tijdens haar YouTube-show Storytime with Fergie and Friends, die ze aan het begin van de coronacrisis gestart is.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--