Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Babynieuws! Déze prinses is bevallen van een dochter

15 mei 2024 · Leestijd 2 min

Heugelijk nieuws uit Luxemburg! Er is namelijk een klein meisje geboren. Déze prinses en prins uit Luxemburg zijn ouders geworden.

Prinses Alexandra is bevallen van een dochter. De 33-jarige prinses is voor het eerst moeder geworden. Zij en haar man Nicolas kondigden in december 2023 aan dat zij in verwachting waren. Het stel trouwde in datzelfde jaar, in de maand april.

Kleindochter voor groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa

De geboorte wordt aangekondigd op social media. "De groothertog en groothertogin zijn verheugd de geboorte aan te kondigen van hun kleindochter Victoire, het eerste kind van hun dochter Alexandra en schoonzoon Nicolas, geboren op dinsdag 14 mei in Parijs. Moeder en kind maken het goed." Zo valt te lezen in de aankondiging van het Luxemburgse hof. De kleine spruit heeft dus de naam Victoire gekregen.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Alexandra is de enige dochter van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Alexandra heeft nog vier broers: erfgroothertog Guillaume (1981), prins Félix (1984), prins Louis (1986) en prins Sébastien (1992).

Foto's: ANP / Instagram @courgrandducale

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--