Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hielp prinses Amalia haar nicht Eloise met haar tweedehands kledingwinkel?

16 februari 2024 · Leestijd 2 min

Eerder deze maand openden prinses Laurentien en gravin Eloise hun tweedehands kledingwinkel My Lima Lima. Mensen kunnen er terecht om hun 'oude' kleding af te geven of juist te iets 'nieuws' te kopen. Het lijkt erop dat ook prinses Amalia een bijdrage heeft geleverd aan het Haagse boetiekje. Kijk maar!

De kledingwinkel van prinses Laurentien en gravin Eloise bevindt zich in de Frederikstraat in Den Haag. Het idee van My Lima Lima is dat mensen er tweedehands kleding kunnen kopen. De opbrengst hiervan gaat overigens naar goede doelen. Naast het kopen van 'nieuwe' spullen kun je ook bij de boetiek terecht om oude kleding weg te brengen. Dat laatste lijkt ook prinses Amalia ontdekt te hebben.

Lees verder onder de foto.

opening-mylimalima
V.l.n.r.: Prinses Laurentien, zakenpartner Thomas Latcham, gravin Eloise.

Op de Instagram pagina van My Lima Lima worden regelmatig 'nieuwe' kledingstukken gepresenteerd. In de winkel hangt nu ook een donkerblauwe jurk van La Dress. Een ontwerp dat ons meteen aan de jurk van prinses Amalia deed denken. Ze droeg de jurk tijdens haar installatie bij de Raad van State in 2021 en op Curacao in 2023. Het zou natuurlijk goed kunnen dat Amalia haar tante en nichtje heeft geholpen, en haar donkerblauwe jurk naar de winkel heeft gebracht.

Willem-Alexander en zijn dochter Amalia gisteren na de binnengeleiding bij de Raad van State.
Willem-Alexander en Amalia na de binnengeleiding bij de Raad van State.

Beeld: ANP, My Lima Lima/Instagram.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--