Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zó zag de opening van de winkel van prinses Laurentien en gravin Eloise eruit

5 februari 2024 · Leestijd 2 min

Afgelopen vrijdag opende prinses Laurentien samen met haar dochter gravin Eloise en zakenpartner Thomas Latcham hun winkel My Lima Lima. De opening voor de pers is een maand uitgesteld, maar bezoekers waren vanaf vrijdag gewoon welkom in de Haagse winkel. Zo zag de feestelijke opening eruit.

De winkel aan de Frederikstraat in Den Haag is vanaf dit weekend officieel geopend. Bij My Lima Lima kun je tweedehands kleding aanschaffen van mooie kwaliteit. De opbrengst gaat overigens naar goede doelen. Er kwamen een hoop mensen op de opening af om de kleding in 't echt te bewonderen. En misschien wel om naast het struinen en winkelen een glimp op te vangen van prinses Laurentien en gravin Eloise die bij de opening aanwezig waren.

Opening My Lima Lima

Gekleed in outfits in de kleuren van het logo van My Lima Lima poseren prinses Laurentien, gravin Eloise en zakenpartner Thomas Latcham voor hun gloednieuwe winkel. Eerder was er al een succesvolle pop-upstore, nu is er dus een vaste winkel in Den Haag.

opening-mylimalima
De winkel My Lima Lima in Den Haag.
V.l.n.r.: Prinses Laurentien, zakenpartner Thomas Latcham, gravin Eloise.
V.l.n.r.: Prinses Laurentien, zakenpartner Thomas Latcham, gravin Eloise.
opening-mylimalima
Gravin Eloise en zakenpartner Thomas kletsen in de winkel met een klant.
opening-mylimalima
Het drietal bij de winkel in Den Haag.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--