Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Baby Archie gespot in pub

19 september 2019 · Leestijd 2 min

Er zijn foto's opgedoken van prins Harry en zijn vrouw Meghan die hun zoontje Archie laten kennismaken met het Britse publeven. Entertainmentwebsite TMZ heeft beelden gepubliceerd van de Britse royals die een paar zondagen geleden 'ongemerkt' een bezoekje brachten aan The Rose & Crown in Windsor.

De pub ligt op steenworp afstand van Frogmore Cottage, waar Harry, Meghan en Archie wonen. Te zien is hoe Harry met een maxi-cosi het café binnenwandelde. In het zitje lag Archie onder een dekentje naar verluidt zoet te slapen. Meghan sjouwde met babyspulletjes voor de kleine. Volgens ooggetuigen gedroeg Archie zich overigens voorbeeldig: gedurende het twee uur durende pubbezoek heeft hij geen kik gegeven. Zelfs niet toen mama Meghan zijn luier verschoonde.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Harry en Meghan aten een 'roast dinner' en Harry deed zich tegoed aan een paar pints. Meghan hield het bij water. De pubeigenaren behandelden de royals als reguliere gasten; volgens een getuige bleef het koninklijke bezoekje zelfs zo onopgemerkt dat de meeste bezoekers ze niet eens herkenden. Helemaal alleen waren Harry en Meghan echter niet: ze hadden wel hun privébeveiliging en twee politieagenten bij zich.

Het cafébezoek lijkt het eerste publieke uitje onder de radar te zijn dat ze als familie maakten sinds de geboorte van Archie in mei. In juli ging het gezin al eens op pad naar een polowedstrijd van Harry.

Bron: ANP / Twitter @TMZ

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--