Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Beatrix doet bekentenis over zingen tijdens middagje uit met zussen

30 oktober 2022 · Leestijd 2 min

De prinsessen Beatrix, Irene en Margriet hebben zondagmiddag genoten van de jubileumvoorstelling ter ere van het 55-jarig jubileum van het Prinses Christina Concours. Het drietal ontmoette na afloop van de uitvoering een aantal leden van het Jeugdorkest.

Tijdens het maken van de groepsfoto zei prinses Margriet: "Smile hé!" Waarop haar zus Beatrix antwoordde: "Dat is niet moeilijk vanavond, fantastisch. Echt heel, heel mooi!". 

Toen de zussen de gelegenheid kregen voor een informeel gesprek met de artiesten bekende prinses Beatrix geen zangcapaciteiten te hebben: "Als ik mijn mond opentrek rent iedereen weg. Des te meer bewondering voor de mensen die zó mooi kunnen zingen." 

Ook prins Maurits, prinses Marilène, prins Carlos de Bourbon de Parme en Bernardo Guillermo waren bij het concert aanwezig. 

Wil je de aankomstvideo van de prinsessen bekijken en meer lezen over het Prinses Christina Concours? Neem dan eens een kijkje in dit artikel! 

Foto: @koninklijkhuis, Patrick van Katwijk

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--