Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien: prinsessen Beatrix en Margarita samen op stap in Amsterdam

28 januari 2024 · Leestijd 2 min

Eerder deze week verschenen ze al bij de opening van het Holland Dance Festival, maar ook zaterdagavond wisten prinses Beatrix en prinses Margarita elkaar te vinden. De paardenliefhebbers vermaakten zich namelijk bij Jumping Amsterdam. Bekijk de leuke foto's en een video!

Het begint onderhand een jaarlijkse traditie te worden. Als het even kan zijn prinses Beatrix en haar nichtje prinses Margarita van de partij om bij Jumping Amsterdam te zijn. Het paardensportevenement, waar Margarita bestuurslid van is, werd gehouden in de Amsterdamse RAI. De koninklijke familie is al jaren betrokken bij Jumping Amsterdam, prins Bernhard was zelfs beschermheer van het evenement.

Lees verder onder de foto's en video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Eerder deze week waren onder anderen prinses Beatrix en prinses Margarita bij de opening van het Holland Dance Festival. Bekijk de beelden in dit artikel.

Koninklijke familie bij Jumping Amsterdam

Prinses Beatrix en prinses Margarita zijn niet de enige leden van de koninklijke familie die graag hun gezicht laten zien bij Jumping Amsterdam. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben wel eens met hun drie dochters op de tribune gezeten. Prinses Irene is eveneens een liefhebber van het evenement.

Amalia met haar vader bij Jumping Amsterdam, 2019.
Prinses Amalia met haar vader bij Jumping Amsterdam, 2019.
Margarita tribune paarden
We zien prinses Margarita regelmatig op de tribune van Jumping Amsterdam. Hier in 2019 met koning Willem-Alexander, prinses Amalia en haar moeder prinses Irene.

Foto's: ANP, X - Patrick van Katwijk

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--