Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gezellige avond uit voor prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien

24 januari 2024 · Leestijd 2 min

Het Holland Dance Festival had ook dit jaar weer een aantal koninklijke genodigden op de gastenlijst staan. Woensdagavond was prinses Beatrix van de partij om het openingsfeestje van het dansevenement mee te vieren. De 85-jarige prinses hoefde niet alleen te gaan, want ze werd vergezeld door prins Constantijn en prinses Laurentien. Blauw Bloed was erbij en deelt leuke beelden van het gezelschap.

De opening van het Holland Dance Festival was een mooie gelegenheid voor prinses Beatrix om weer eens op pad te gaan met haar jongste zoon en schoondochter. Gezien de drukke levens van Constantijn en Laurentien zal een bezoekje aan (schoon)moeder er niet altijd in zitten. Des te gezelliger is het als de gelegenheid zich voordoet voor een cultureel familie-uitje. 

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De prinses en haar zoon en schoondochter zijn niet de enige royals die in Den Haag zijn voor de openingsavond van het Holland Dance Festival. Ook prins Carlos, zijn vrouw prinses Annemarie en prinses Margarita zijn van de partij. 

Lees verder onder de foto. 

Carlos_Annemarie
Prins Carlos en prinses Annemarie.

Tijdens de openingsavond bij concertzaal Amare in Den Haag traden drie internationale juniorgezelschappen op. Ook waren er optredens van jonge toptalenten van verschillende internationale dansvakopleidingen. Het is niet de eerste keer dat prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien bij de opening van het Holland Dance Festival aanwezig zijn. In de afgelopen jaren hebben we het drietal meerdere keren bij het dansevenement gezien, zoals in 2014 en 2018.

Lees verder onder de foto's.

Laurentien_Beatrix_Constantijn
Opening Holland Dance Festival, januari 2014.
Constantijn Beatrix Laurentien
Een avondje uit in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, 2018.

Nationale Voorleesdagen

Voor prinses Laurentien was het een lange dag. Ze was woensdagochtend namelijk al vroeg uit de veren om aanwezig te zijn bij de start van de Nationale Voorleesdagen. Op een kinderopvang in Diemen droeg ze haar steentje bij door voor te lezen uit een prentenboek. Benieuwd? Bekijk de schattige foto's in dit artikel: 

Lief! Open monden en dikke knuffels voor prinses Laurentien tijdens Voorleesontbijt

Lees ook over:

Lief! Open monden en dikke knuffels voor prinses Laurentien tijdens Voorleesontbijt

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--