Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nu online te zien! Bekijk onze uitzending: Powerprinsessen

13 mei 2022 · Leestijd 2 min

Met prinses Amalia, Ingrid Alexandra, Elisabeth en Leonor hebben we in Europa een paar prachtige troonopvolgers in de 'wacht' staan. Jonge meiden die, terwijl de ogen van de wereld op hen gericht staan, zichzelf ontdekken en ontwikkelen maar ook al moeten uitkijken naar de grote taak die voor hen ligt.

De prinsessen hebben niet alleen de beauty, maar zeker ook de brains en zijn onze toekomst. Hoe gaan ze om met deze druk? Op welke gebieden zijn ze nu al een inspiratiebron? En wat mogen we van hen verwachten tot ze de troon bestijgen? We spreken met Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella en met Miluska van ’t Lam, hoofdredacteur van Harper’s Bazaar, over het leven van onze jonge prinsessen.

Bekijk hieronder de uitzending.

Je ziet in de uitzending ook een overzicht van het koninklijke nieuws uit binnen- en buitenland. Zo opende koningin Máxima dinsdagochtend de deuren van het ARTIS-Groote Museum in Amsterdam. De Britse prins Charles wachtte deze week een eerste grote koninklijke taak: de Queen’s Speech. Hij verving zijn moeder tijdens de opening van het parlementaire jaar. En koning Willem-Alexander reikte op Paleis Noordeinde de jaarlijkse Appeltjes van Oranje uit.

De herhaling is te zien op zaterdag 14 mei om 13:30 uur op NPO 1.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--