Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Brits hof deelt prachtige familiefoto's

15 april 2021 · Leestijd 2 min

Woensdagavond deelde het Britse hof een nog niet eerder vertoonde familiefoto van koningin Elizabeth en prins Philip met zeven van hun achterkleinkinderen. De foto dateert uit 2018 en is door Catherine, de vrouw van prins William genomen.

Naast prins Philip en koningin Elizabeth zijn op de foto de kinderen van William en Catherine te zien: George, Charlotte en Louis. Ook de kinderen van Zara en Mike Tindall, Mia en Lena staan erop. En de dochters van Peter Philips en Autumn Kelly, Savannah en Isla sieren op de foto.

De foto is in 2018 genomen op Balmoral Castle. Queen Elizabeth heeft inmiddels 10 achterkleinkinderen. In 2019 werd Archie geboren als zoontje van prins Harry en Meghan, prinses Eugenie is onlangs moeder geworden van zoontje August en Mike en Zara Tindall kregen er onlangs een zoontje bij.

RoyalFamilyFamiliefoto.jpeg

Nog een foto

Kensingtonfamiliefoto.jpeg

Later op de avond deelden prins William en zijn vrouw Catherine ook nog een mooie familiefoto die genomen werd op Balmoral. Deze foto is uit 2015.

Prins_Philip_en_prins_George.jpg

Op maandag deelde prins William naast warme woorden en persoonlijke herinneringen ook al een privéfoto van zijn opa met diens achterkleinzoon prins George. 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--