Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Britse Catherine met een Nederlands tintje

26 februari 2020 · Leestijd 2 min

Catherine lijkt graag in de ontwerpen van de Nederlandse ontwerpster Jet Shenkman te lopen. De echtgenote van prins William koos dinsdagavond tijdens een voorstelling van de musical Dear Evan Hansen in Londen wederom voor een jurk van Eponine, het Londense modehuis van Shenkman. Dat schrijven Britse media.

De hertogin van Cambridge had dinsdag een zwarte tweedjurk aan met opvallende knopen aan de voorkant. Catherine droeg daarbij zilveren pumps van Jimmy Choo en een bijpassende clutch. William was gehuld in een donkerblauw pak.

Lees verder onder de foto.

Catherine_jurk.jpg

Catherine droeg de afgelopen jaren vaker creaties van Shenkman. De couturier vertelde eerder dat ze niet veel mag loslaten over haar samenwerking met de hertogin. "Dat houd ik voor mezelf, dat wordt ook van me verwacht."

De modeontwerpster vertelde ook dat ze geen idee heeft hoe Catherine, die vaak bekende ontwerpers draagt, haar kleding had ontdekt. "Ik adverteer niet. Ik moet het hebben van mond-tot-mondreclame en aanbevelingen. Dat heeft altijd goed gewerkt, maar dan gebeurt zoiets en staat de wereld op zijn kop."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--