Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Britse royals feliciteren Catherine met verjaardag

9 januari 2021 · Leestijd 1 min

De Britse koningin Elizabeth heeft Catherine gefeliciteerd met haar verjaardag. De vrouw van prins William is zaterdag 39 jaar oud geworden.

Via de sociale kanalen van het Britse koningshuis deelde de 94-jarige Elizabeth een foto van haar met Catherine tijdens de The Chelsea Flower Show in 2019. "We wensen de hertogin van Cambridge een hele fijne verjaardag!", luidt het bijschrift. Elizabeth zit momenteel samen met haar man in Philip in Windsor Castle, waar het echtpaar de coronalockdown uitzit.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Niet alleen de koningin, maar ook haar zoon Charles en zijn vrouw Camilla feliciteerden Catherine met haar verjaardag. Op Instagram deelde het stel een foto van een lachende Catherine, inclusief een emoji van een taart.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De hertogin viert haar verjaardag vanwege de coronacrisis dit jaar ingetogen. Ze verblijft momenteel samen met William en hun kinderen George, Charlotte en Louis in hun residentie in Norfolk.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--