Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla hoort alles over paardrijden en boksen in coronacrisis

14 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft dinsdag twee bezoeken afgelegd. Eerst ging ze naar een paardenclub en daarna bezocht ze een boksschool. Beide clubs in Londen zetten zich in voor jongeren.

Allereerst was de Ebony Horse Club aan de beurt. Camilla was op bekend terrein, want ze is voorzitter van de paardenclub die speciaal in het leven is geroepen om kinderen uit de lokale gemeenschap te helpen. Ze kunnen nieuwe vaardigheden leren en ook leren ze verantwoordelijkheid te nemen voor allerlei zaken. Daarmee hoopt de paardenclub ze skills mee te geven waarin ze in hun latere leven hun voordeel kunnen doen.

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Doel van het bezoek was voor Camilla te horen hoe de paardenclub ondanks de coronapandemie toch de jongeren kon blijven steunen. Dat gebeurde bijvoorbeeld door videogesprekken met kinderen en ouders.

De Dwaynamics Gym Boxing Club is opgericht met hetzelfde doel als de Ebony Horse Club. De boksschool ligt in de wijk Brixton en wil een veilige haven zijn voor de risicojongeren uit de volkswijk. Camilla sprak met enkele jonge boksers en stafleden. Daarna kreeg ze ook een rondleiding.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--