Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla nam in het geniep balletles

29 april 2020 · Leestijd 2 min

Camilla, de vrouw van de Britse prins Charles heeft onthuld dat ze sinds anderhalf jaar in het geniep balletles volgt. Ze doet dat een keer per week samen met wat oude vrienden, bekende ze aan Royal Central.

Hoewel de lessen op de Royal Academy of Dance Silver Swans zijn toegespitst op 55-plussers is er volgens de echtgenote van prins Charles veel "gekreun, gepuf en geknor" te horen tijdens de lessen. In haar telefoongesprek met vriendinnen, zei Camilla: "We moeten allemaal actief blijven. Als we dat niet doen, kunnen we 's morgens niet meer uit bed komen."

Oude vrienden

Camilla werd geïnspireerd om te beginnen met danslessen na een bezoek aan een balletklas in Nieuw-Zeeland vorig jaar. "Sarah, de lerares, zei tegen me: "Zou u een lesje willen volgen?", dus ik heb een groepje oude vrienden bij elkaar gehaald en met z'n vieren zijn we begonnen."

De 72-jarige hertogin heeft zeker geen ambities om haar kunsten in het openbaar te vertonen: "Ik ben een beginner en zal waarschijnlijk altijd een beginner blijven. Ik heb wel het gevoel dat ik na 18 maanden les misschien een beetje beter ben geworden. Maar ik ga het zeker privé houden."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--