Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla niest zich suf

23 juni 2021 · Leestijd 1 min

Camilla heeft dit jaar veel last van hooikoorts. Dat vertelde de hertogin van Cornwall tijdens een voorleessessie in het St. James' Park in Londen aan de voorzitter van het National Literacy Trust, een organisatie die die zich inzet voor alfabetisering in het Verenigd Koninkrijk.

De echtgenote van prins Charles was aanwezig bij de opening van de 'verhalenwandeling' die is opgezet rond de CoExistence-tentoonstelling van honderd levensgrote standbeelden van olifanten in het Londense park. De hertogin las verschillende kinderverhalen over olifanten voor aan Britse scholieren, maar had tijdens de voordracht last van hooikoorts. Camilla liet weten onder meer branderige ogen te hebben.

Met de tentoonstelling en de voorleessessie wordt aandacht gevraagd voor het dreigende uitsterven van de olifant. De hertog en hertogin van Cornwall hebben zelf ook vier levensgrote standbeelden van olifanten in hun achtertuin staan en hebben zich al eerder ingezet voor het voortbestaan van de olifant.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--