Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla: "Ontzettend veel dank voor alle vrijwilligers"

24 februari 2021 · Leestijd 2 min

Camilla heeft dinsdag een bezoek gebracht aan een vaccinatiecentrum in Wembley, een noordelijk gedeelte van Londen. Daar bedankte ze de vrijwilligers die helpen met coronaprikken zetten.

"Ontzettend veel dank voor alle vrijwilligers", zei de hertogin van Wales tegen de medewerkers van het vaccinatiecentrum. De vrijwilligers vervullen een cruciale rol in het vaccinatieproces, aldus Camilla. Het centrum is een van de grootste vaccinatielocaties van Engeland en inmiddels hebben 16.000 mensen daar een prik gekregen.

Camilla benadrukte ook hoe blij ze met haar eigen vaccinatie was. "Ik maakte een sprongetje van vreugde en voelde er niets van. Ik ben er eeuwig dankbaar voor", zei ze tegen een aantal aanwezigen die op hun prik aan het wachten waren.

Camilla en haar man prins Charles maakten eerder deze maand bekend dat ze hun eerste coronaprik al achter de rug hebben. "Het voelt als een eerste stapje naar vrijheid, zo heb ik dat echt gevoeld", zei ze tegen de wachtenden.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--