Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Carl Gustaf en Silvia op bezoek bij Abdullah en Rania

15 november 2022 · Leestijd 2 min

Het Zweedse koningspaar is dinsdag begonnen aan een driedaags staatsbezoek aan Jordanië. Koning Gustaf en koningin Silvia zijn op uitnodiging van koning Abdullah naar Jordanië afgereisd.

De Zweedse royals werden ontvangen in het Al Husseiniya Palace in Amman, de hoofdstad van Jordanië. Het doel van het driedaagse staatsbezoek is om de vriendschappelijke banden tussen Zweden en Jordanië te versterken. Er zal aandacht worden besteed aan kwesties als milieu, klimaat, participatie van vrouwen en jongeren en duurzame ontwikkeling.

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Carl Gustaf en Silvia worden tijdens hun reis naar Jordanië vergezeld door meerdere leden van de Zweedse regering, onder wie minister van Buitenlandse Zaken Tobias Billström en staatssecretaris Diana Janse. Ook vertegenwoordigers van ongeveer twintig Zweedse bedrijven zijn van de partij. Het staatsbezoek duurt van dinsdag tot en met donderdag.

Voorafgaand aan het staatsbezoek deelde het Zweedse hof enkele foto's van eerdere staatsbezoeken. Bekijk de kiekjes uit de oude doos in het Instagram-bericht hieronder. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP &kungahuset

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--