Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Carl Philip en Sofia delen foto's van paasvakantie en jarige zoon

19 april 2022 · Leestijd 2 min

De Zweedse prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia vieren dinsdag de zesde verjaardag van hun oudste zoon Alexander. Op Instagram deelt het prinselijk paar een nieuwe foto van de jarige job.

"Vandaag wordt onze sprankelende en geweldige Alexander 6 jaar", schrijven de ouders bij het kiekje. Alexander is het oudste kind van Carl Philip en Sofia. Het stel heeft nog twee zoons: prins Gabriel (4) en de 1-jarige Julian.

Prins_Alexander_van_Zweden_6_jaar

Het prinselijk gezin heeft de afgelopen paasdagen doorgebracht in de sneeuw. Carl Philip en Sofia deelden op Eerste Paasdag een paasgroet via Instagram. "Vrolijk Pasen vanuit de prachtige bergen", schreven ze bij de foto's.

Op de eerste foto poseren Carl Philip en Sofia in hun ski-uitrusting op een bankje in de sneeuw. Op de tweede is Carl Philip aan het skiën met een van zijn zoontjes. Hoogstwaarschijnlijk is het zijn oudste zoon, prins Alexander.

Carl_Philip_en_Sofia_sneeuw_paasvakantie
Prins_Carl_Philip_en_zoontje_skien

ANP / Foto's: @Prinsparet

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--