Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine en William prijzen inzet zorgpersoneel

2 juli 2020 · Leestijd 2 min

Ter ere van Canada Day hebben de hertog en hertogin van Cambridge woensdag gebeld met zorgpersoneel van het Fraser Health's Surrey Memorial Hospital in de Canedese provincie British Columbia. In het videogesprek werden ervaringen in de strijd tegen het coronavirus uitgewisseld en werd de staf door William en Catherine bedankt voor zijn inzet.

Veel patiënten die zwaar te lijden hebben onder het coronavirus worden in het Surrey Memorial-ziekenhuis behandeld. De hertog en hertogin van Cambridge spraken met het personeel over de impact die het virus op hun mentale gezondheid heeft gehad en hoe deze door de gezondheidsautoriteiten wordt beschermd.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Catherine en ik zijn trots op jullie allemaal en op iedereen die ons aan de frontlinie heel moedig en stoïcijns heeft geleid en zorg voor de patiënt tot topprioriteit heeft gemaakt", zei William. "Jullie hebben het fantastisch gedaan." Catherine vulde hem aan: "Jullie spelen een geweldige rol en nog een zware ook. We hebben zeer veel bewondering voor alles wat jullie doen."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--