Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine in casual outfit op excursie met schoolkinderen

23 juni 2021 · Leestijd 2 min

De hertogin van Cambridge is dinsdag op excursie geweest. Daarbij heeft zij honing uit haar eigen tuin laten proeven aan Britse schoolkinderen. De hertogin van Cambridge verraste de leerlingen van de basisschool St. Mary of the Angels in Londen met zelfgemaakte honing tijdens een bezoek aan het Natural History Museum in de Britse hoofdstad.

In de grote tuin van het natuurmuseum liet de echtgenote van prins William elke leerling een lepel honing van haar zelfgemaakte honing proeven. De hertog en hertogin van Cambridge hebben een bijenkast staan op hun landgoed Sandringham in Norfolk.

Tijdens de proeverij sprak de hertogin met de leerlingen over het aantal soorten bijen in het Verenigd Koninkrijk en hoe bijen honing maken. "Er zijn maar liefst 350 soorten. Is dat niet fantastisch?", vertelde ze. Catherine drukte de scholieren op het hart de bijen te bedanken voor de heerlijke honing. "Smaakt onze honing niet anders dan de honing uit de supermarkt? Smaakt deze honing niet naar bloemen?"

De echtgenote van prins William is beschermvrouwe van het natuurmuseum en liet zich tijdens de excursie ook bijpraten over de nieuwe projecten van het Natural History Museum voor meer natuur en groen in Londen.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--