Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De prinses van Wales deelt leuk nieuws

21 november 2023 · Leestijd 2 min

Leuk nieuws voor de Britse prinses Catherine. Net als vorig jaar organiseert ze ook deze kerst een speciale dienst in Westminster Abbey in Londen.

Op Instagram maakt de prinses van Wales bekend dat ze op 8 december een speciale kerstdienst zal organiseren. Dit deed ze ook al eerder in 2021 en 2022. De dienst, die Together At Christmas (samen met kerst) heet, staat in het teken van de inspanningen van anderen om mensen in Groot-Brittannië te helpen en samen te brengen. 

Lees verder onder de foto's.

Catherine kerst
Catherine en haar gezin bij de dienst in Westminster Abbey vorig jaar.
Catherine kerst

Dit jaar draait het om de organisatie Early Childhood, die mensen bewust wil maken van het belang voor de ontwikkeling van kinderen om een goede jeugd te hebben. "We kunnen niet wachten om dit met jullie te vieren", staat er geschreven bij een foto van Catherine bij een kerstboom.

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

En ondanks dat je niet bij de speciale kerstdienst kan zijn, kan iedereen op kerstavond meegenieten op de Britse tv-zender ITV. 

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--