Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine ontroerd door vader-dochter moment

11 juni 2021 · Leestijd 2 min

Catherine heeft voor de laatste keer gebeld met iemand die werd gefotografeerd voor haar fotoproject Hold Still. De hertogin van Cambridge sprak deze keer met het jonge meisje Poppy, die ermee worstelde dat haar vader tijdens de pandemie als paramedicus werkte.

Elke keer als Poppy's vader vertrok naar zijn werk maakte zij zich zorgen dat hij besmet zou raken met het coronavirus. De twee knuffelden daarom elke avond met elkaar, voordat hij naar werk moest. Eén van die momenten werd gefotografeerd en ingezonden voor Hold Still.

Tijdens het gesprek bedankte Catherine de moeder van Poppy voor het insturen van de foto. "Het was zo ontroerend, en het is zo'n gevoelig en teder moment tussen een vader en dochter", vond Catherine. Ze sprak ook even met Poppy. "Ik vond het geweldig om je dikke knuffel met je vader te zien. Ik weet zeker dat het je vader elke keer heeft geholpen om zijn werkdag te doorstaan."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Catherine, die zelf ook graag fotografeert, nodigde voor het project Hold Still mensen uit om portretten in te sturen die ze tijdens de eerste lockdown hebben gemaakt. De afgelopen maanden sprak de hertogin al met meerdere van de honderd finalisten.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--