Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine schrijft brief over belang van kinderhospices

21 juni 2021 · Leestijd 2 min

In het kader van de Children's Hospice Week die maandag in het Verenigd Koninkrijk is begonnen, heeft Catherine een brief geschreven om het belang van de actieweek en het werk van de organisatie voor kinderhospices in East Anglia te onderstrepen. Haar schrijven is gepubliceerd op de website van de organisatie EACH.

Brief_Catherine.jpeg

Tijdens de actieweek wordt aandacht gevraagd voor het werk dat de organisatie doet. EACH, dat staat voor East Anglia's Children's Hospices, biedt hulp aan families van kinderen met levensbedreigende ziektes. Catherine is beschermvrouwe van de organisatie.

"Kinderhospices bieden een reddingslijn en ik heb vanaf de eerste rij mogen zien wat voor indrukwekkend werk zij leveren", schrijft de hertogin van Cambridge. "Zij bieden families de zorg en tijd die ze nodig hebben om mooie herinneringen met elkaar te maken en ouders te kunnen zijn, in plaats van verzorgers. Ze zijn er ook als het tijd is om afscheid te nemen en zorgen ervoor dat een familie privacy heeft zodat ze samen kunnen rouwen en steun kunnen ontvangen zolang dat nodig is."

Dit is haar brief:

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--