Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine staat voor een moeilijke klus

31 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge, zegt overweldigd te zijn door het succes van het fotoproject Hold Still. In zes weken tijd werden meer dan 31.000 beelden ingezonden. En dat betekent dat haar nu een moeilijke klus wacht.

Hold Still is een speciale fotowedstrijd waarbij deelnemers kiekjes moesten schieten van het gevoel, de sfeer, de hoop en angst van het Britse volk tijdens de coronacrisis. "Ik ben zo overweldigd door de reacties van het publiek", zei Catherine in een videogesprek met de overige vier juryleden. Met z'n vijven moeten ze nu uit alle inzendingen de beste honderd kiezen. Volgens de echtgenote van prins William gaat dat moeilijk worden.

"De kwaliteit van de beelden was buitengewoon, en de verhalen achter de foto's ontroerend", aldus Catherine. Volgens de hertogin van Cambridge laten de beelden ook zien hoe verschillend ieders ervaring is met de coronacrisis. "Geen verhaal is hetzelfde. Iedereen heeft een uniek verhaal." De honderd geselecteerde foto's zijn vanaf 14 september te zien in een digitale expositie.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--