Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine verrast kleuters met ontbijtje

29 januari 2020 · Leestijd 2 min

Ouders en kinderen van de Stockwell Gardens Nursery & Pre-school in Londen hebben woensdagochtend een bijzondere verrassing gekregen. Catherine, de echtgenote van prins William, bracht de kleuterschool een onverwacht bezoek. De hertogin van Cambridge stak ook de handen uit de mouwen en hielp met het uitdelen van ontbijtjes aan de kinderen.

Catherine ging langs om onder meer te praten over het belang van een goed ontbijt en de invloed die dat kan hebben op de ontwikkeling van jonge kinderen. Ook sprak de hertogin over haar vorige week gelanceerde initiatief 5 Big Questions. Dat is een enquête waarmee ideeën worden verzameld over het opvoeden van kinderen. Met die enquête moet een basis worden gelegd voor de volgende generatie.

Lees verder onder de foto's en de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Om het project kracht bij te zetten, bezocht Catherine vorige week vijf steden in 24 uur. Zo ging ze met mensen in gesprek in onder meer een gevangenis en op een kinderdagverblijf.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--