Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine's kinderen zijn niet blij met haar fotohobby

15 juni 2021 · Leestijd 2 min

De kinderen van Catherine zijn niet zo blij met haar fotohobby. De hertogin van Cambridge neemt volgens haar kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis namelijk veel te veel foto's tijdens familiebijeenkomsten.

"Ze vragen me altijd om te stoppen met foto's nemen", vertelde Catherine aan een deelnemer van haar fotoproject Hold Still. Als ze haar fotocamera er weer bijpakt op een gezellig moment, krijgt ze vaak een diepe zucht te horen, vervolgde ze. De echtgenote van prins William nodigde voor het project Hold Still mensen uit om portretten in te sturen die ze tijdens de eerste lockdown hebben gemaakt. De afgelopen maanden sprak de hertogin al met meerdere van de honderd finalisten.

De hertogin van Cambridge sprak deze keer met de moeder van Poppy, een jonge meisje dat ermee worstelde dat haar vader tijdens de pandemie als zorgverlener werkte. Elke keer als Poppy's vader vertrok naar zijn werk maakte zij zich zorgen dat hij besmet zou raken met het coronavirus. De twee knuffelden daarom elke avond met elkaar, voordat hij naar werk moest. Eén van die momenten werd gefotografeerd en ingezonden voor Hold Still.

Tekst loopt door onder de Instagram-post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tijdens het gesprek bedankte Catherine de moeder van Poppy voor het insturen van de foto. "Het was zo ontroerend, en het is zo een gevoelig en teder moment tussen een vader en dochter", vond Catherine. De vrouw van prins William sprak ook even met Poppy. "Ik vond het geweldig om je dikke knuffel met je vader te zien. Ik weet zeker dat het je vader elke keer heeft geholpen om zijn werkdag te doorstaan."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--