Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charlène moedigde Albert aan buitenechtelijke kinderen te zien

11 september 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène zou de drijvende kracht zijn achter het plan dat prins Albert van Monaco ook meer zijn buitenechtelijke kinderen zou zien. Een bron bij het tijdschrift People weerspreekt de geruchten dat Charlène helemaal niet zou willen dat haar man ook tijd zou doorbrengen met zijn andere kinderen.

Naast de twee kinderen met Charlène, de tweeling Gabriella en Jacques (6), heeft Albert buiten zijn huwelijk om ook kinderen bij andere vrouwen. Zo is de Monegaskische prins ook vader van de 29-jarige Jazmin Grace en heeft hij ook nog een buitenechtelijke zoon, de 18-jarige Alexandre.

Albert zag zijn buitenechtelijke kinderen, die hij pas zo'n vijftien jaar geleden officieel erkende, mondjesmaat. Het was echter Charlène, met wie Albert in 2006 een relatie kreeg, die haar man ertoe zette om zijn andere kroost vaker te zien. "Charlène was echt degene die probeerde om de hele familie bij elkaar te krijgen", aldus de bron aan het tijdschrift.

"Ze is op bepaalde manieren echt een kampioen voor die kinderen", vervolgt de bron. "Ik zeg niet dat Charlène ze de hele tijd over de vloer wil hebben, want er is op veel fronten nog wel wat onenigheid. Maar Charlène wilde het voor Alexandre graag makkelijk maken om met Albert om te gaan en zij was heel bemoedigend richting Albert om hem als kind te omarmen."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--