Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hierom hadden Albert en Charlène iets te vieren

30 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco zaten afgelopen zaterdag weer op de tribune tijdens de World Rugby Cup. De prins en prinses waren vorige week al bij een wedstrijd, maar dit weekend zagen ze hoe Zuid-Afrika er met de winst vandoor ging.

Dat Charlène op de tribune zat om Zuid-Afrika aan te moedigen is niet zo gek, want de prinses heeft jarenlang in het land gewoond. Vorige week waren ze nog in Parijs voor de rugbywedstrijd tussen het Afrikaanse land en Engeland, maar zaterdag was het tijd voor de finale. Zuid-Afrika won met 12-11 van Nieuw-Zeeland en dat was natuurlijk reden voor feest.

Feestvierende Albert en Charlène 

Op sociale media verschenen leuke beelden van een juichende Charlène op de tribune. De prins en prinses omhelsden elkaar zelfs van blijdschap na de overwinning van het team. 

Lees verder onder de foto.

Charlène rugby

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Dat niet alleen, want Albert en zijn vrouw leefden helemaal mee met het team. Na afloop van het toernooi zongen ze samen met de winnaars een lied om de winst te vieren. En dat zag er gezellig uit! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--