Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles "bidt" voor snelle heropening cultuursector

4 december 2020 · Leestijd 2 min

Prins Charles hoopt dat de cultuur- en entertainmentsector snel weer kan opstarten. De zoon van koningin Elizabeth "bidt" voor een heropening, zei hij donderdag na een theaterbezoek.

De prins van Wales bezocht samen met zijn vrouw Camilla het Soho Theatre in Londen om hun steun te betuigen aan de cultuursector. Enkele locaties in de hoofdstad gaan mondjesmaat weer open na de laatste Britse lockdown.

Charles en Camilla werden getrakteerd op een optreden van Natasha Marshall, wat op goedkeuring kon rekenen van het koppel. "Dat was geweldig, wat een toewijding", zei Charles volgens de BBC. "Ik heb echt genoten van het optreden en ik bid dat jullie allemaal snel weer open kunnen. Ik wens jullie veel succes."

Het echtpaar ging daarna ook naar The 100 Club, een van de bekendste muziekpodia van Londen. Door de jaren heen traden er grote acts als The Rolling Stones, The Sex Pistols en Oasis op. Zowel Charles als Camilla zette na afloop een handtekening op de muur van de club.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--