Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles en Camilla bedanken wetenschappers en zorgmedewerkers voor hun inzet

4 februari 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn onder de indruk van het werk dat wordt gedaan voor de bestrijding van kanker. Het echtpaar bedankte donderdag, op Wereldkankerdag, wetenschappers en zorgmedewerkers voor hun inzet.

De hertogin van Cornwall schrijft in haar hoedanigheid als voorzitter van Maggie's Centres, opvanghuizen voor kankerpatiënten, een bericht op social media. Camilla stuurt iedereen die "in deze uitdagende tijd leeft met kanker" de beste wensen. "Ik wil ook, vanuit de grond van mijn hart, iedereen bedanken die werkt aan een toekomst zonder kanker. Jullie geven ons de hoop dat we - samen - deze verwoestende ziekte kunnen overwinnen."

Charles heeft in zijn 23 jaar als "trots" beschermheer van Macmillan Cancer Support veel mensen ontmoet die op een bepaalde manier te maken hebben gehad met de ziekte. "Ik blijf geïnspireerd door degenen die onvermoeid toegewijd blijven aan de zorg voor hen. Ze laten zo veel mooie eigenschappen zien die, zeker in deze zware tijd, voor veel bewondering en dankbaarheid zorgen."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--