Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles en Camilla brengen bezoek aan bloemenzee

15 april 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben de bloemenzee bezocht die is achtergelaten voor de overleden prins Philip. Op Twitter deelt het stel een foto van hun bezoekje.

De bloemen lagen bij Marlborough House in Londen, de plek waar het hoofdkwartier van de Commonwealth of Nations zetelt. Bij verschillende woningen van de Britse koninklijke familie waren bloemen neergelegd, zo ook bij Windsor Castle en Buckingham Palace. Die zijn verzameld en liggen nu bij Marlborough House.

Prins Philip, de man van koningin Elizabeth, overleed vrijdag op 99-jarige leeftijd. Prins Charles reisde diezelfde dag nog af naar Windsor Castle om zijn moeder te steunen.

Ook prins Edward en zijn vrouw Sophie hebben een bezoek gebracht aan de bloemenzee voor de overleden prins Philip. Dat deed het paar bij Windsor Castle. In een verklaring bedankten ze iedereen voor de steun die de familie kreeg na het overlijden van Philip. "Hij mag deze wereld hebben verlaten, maar zijn geest leeft voort in alles wat hij heeft aangeraakt en in de mensen die door hem zijn geïnspireerd", zo schreven ze. "Toen, nu en in de toekomst."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--