Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles’ kleinkinderen zijn dol op hem en dit is waarom

9 november 2018 · Leestijd 2 min

In aanloop naar de zeventigste verjaardag van prins Charles trakteert het Britse hof op nooit eerder vertoonde beelden van de prins en zijn familie. Maar we komen ook steeds meer te weten over Charles als opa. In de BBC-documentaire 'Prince, Son and Heir: Charles at 70' komt de sterke band van Charles met zijn kleinkinderen uitgebreid aan bod.

Prins William noemt zijn vader de sterkste man die hij kent en ziet hem graag fit blijven tot hij 95 is. ‘’Het zou geweldig zijn als we meer tijd met hem zouden kunnen doorbrengen thuis, zodat hij meer met de kleinkinderen kan spelen. Want als hij er is, is hij briljant. We willen hem zo lang mogelijk bij ons houden", zei William. 

Lees verder onder de tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Harry Potter

Camilla, hertogin van Cornwall, vertelde dat haar kleinkinderen ook van Charles houden. Het echtpaar heeft negen kleinkinderen en stiefkleinkinderen. “Charles rent uren met ze rond, maakt grappige geluiden en lacht met ze. Mijn kleinkinderen zijn helemaal gek op hem”, vertelt Camilla. “Ook leest hij de boeken van Harry Potter aan ze voor, waarbij hij gekke stemmetjes opzet.”

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--