Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oeps.. Charles vergist zich bij uitreiking lintje in soapserie

25 juni 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles is niet echt op de hoogte als het om Britse soaps gaat. Dat bleek toen hij een lintje mocht uitreiken aan acteur Rudolph Walker. Hij speelt in EastEnders, maar prins Charles roemde hem vanwege zijn rol in Coronation Street. Het deerde de 81-jarige acteur niet. Walker is zeer trots dat hij zijn CBE te pakken heeft.

Het was voor het eerst sinds de coronapandemie dat de royals weer live koninklijke onderscheidingen uitdeelden. Walker kreeg zijn lintje niet alleen voor zijn acteerwerk, maar vooral voor zijn inzet voor goede doelen.

Op de vergissing van Charles na was de uitreiking een groot feest volgens Walker. Hij vertelde later aan Britse media dat de royal erg ontspannen was en zich meteen verontschuldigde voor zijn foutje. Walker, die in EastEnders een barkeeper speelt van de pub The Queen Vic, gebruikte het misverstand wel meteen om de prins uit te nodigen voor een bezoekje aan de set van zijn soap.

Overigens heeft prins Charles wel enige ervaring met soaps. Hij was aan het begin van de eeuw heel even te zien in Coronation Street vanwege de veertigste verjaardag van de serie.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--