Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Cheers! Kate tapt bier in Belfast

28 februari 2019 · Leestijd 1 min

Dat ook de hertog en hertogin van een biertje houden, werd woensdagavond bewezen in Belfast. Voor hun tweedaags bezoek aan Noord-Ierland bezochten William en Kate de Empire Music Hall in de Belfast, waar ze uitgenodigd werden achter de tap te komen staan!

Even verschuilt Catherine zich achter haar man William, als gevraagd wordt wie een biertje zou willen tappen in de Empire Music Hall. De twee bezoeken een feestje waar Ierse jongeren zijn die zich inzetten voor hun land. Maar William geeft aan dat zij degene is die als eerst mag proberen een mooi vaasje te tappen. En dat doet ze, terwijl het applaus in de zaal toeneemt. Ook William tapt vervolgens een glas van het Ierse biermerk Harp Lager.

Geheim

Het bezoek aan Noord-Ierland van William en Kate was van tevoren niet aangekondigd vanwege veiligheidsredenen. Vandaag bezoekt het paar nog de graafschappen Fermanagh en Ballymena.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--