Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Constantijn uit zorgen over gevolgen coronavirus

13 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prins Constantijn zegt dat Nederlanders ieder een eigen rol spelen in de tijd van maatregelen vanwege het coronavirus. "Niet wachten op de overheid om het juiste te doen", zo schrijft de broer van koning Willem-Alexander op Twitter.

"Ook vanuit Techleap zullen we kijken hoe en waar we kunnen bijdragen om de klap te verzachten voor start- en scale up-ondernemers". Eerder twitterde de prins dat er "naast persoonlijk leed" ook veel bedrijven "in hun bestaan bedreigd worden". Bij zijn tweet plaatste hij een link van de overheid, waar bedrijven kunnen vinden hoe de overheid steun biedt. "Daarnaast moeten we vooral solidair zijn en elkaar helpen waar nodig".

Techleap is de opvolger van de StartupDelta, de belangenorganisatie van beginnende bedrijfjes. Constantijn is de speciale gezant van de startup-sector in Nederland. Techleap wil dat er elk jaar 10 miljard euro meer aan investeringsgeld beschikbaar komt voor start-ups en scale-ups, om zo het aantal moeilijk te vervullen vacatures voor softwareontwikkelaars te laten dalen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--