Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Cute! Prinses Charlotte 5 jaar

2 mei 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Charlotte, de dochter van de Britse prins William en zijn echtgenote Catherine, viert zaterdag haar vijfde verjaardag. Kensington Palace deelde voor die gelegenheid vrijdagavond al vier nieuwe foto's van het meisje. Zoals vaker zijn de foto's door moeder Catherine gemaakt.

Op de foto's is te zien hoe Charlotte eerder deze maand voedselpakketten uitdeelt aan geïsoleerde gepensioneerden uit de buurt. Deze had het gezin van tevoren mee helpen inpakken op Sandringham.

Lees verder onder de foto's.

Charlotte_verjaardag_20205.jpg

Later op de ochtend plaatste Kensington Palace nog een extra foto van het prinsesje om alle volgers te bedanaken voor de felicitaties. De foto is eerder deze maand genomen, wederom door haar moeder Catherine.

Het prinsesje zag op 2 mei 2015 het levenslicht in het St. Mary's Hospital, het ziekenhuis waar ook haar grote broer George (6) en kleine broertje Louis (2) werden geboren. Twee dagen later werd haar naam Charlotte Elizabeth Diana bekendgemaakt. Charlotte gaat, net als haar grote broer, naar de Thomas’s Battersea-school in Zuidwest-Londen.

Bron: ANP

Foto's: KensingtonRoyal

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--