Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Daar zijn ze! De kerstkaarten van de Britse royals

17 december 2020 · Leestijd 3 min

De Britse royals hebben woensdag op Instagram hun kerstkaarten gedeeld en hun volgers fijne feestdagen gewenst. De foto van prins Charles en hertogin Camilla werd geschoten bij hun Schotse onderkomen Birkhall. Het kiekje van William, Catherine en hun kinderen is gemaakt bij hun landhuis Anmer Hall.

De jeans van Camilla

Prins Charles (72) en zijn echtgenote Camilla (73) wensen hun volgers op sociale media fijne feestdagen toe. Het koninklijke paar is te zien in een tuin die begroeid is met prachtige bloemen en planten.

Het paar droeg nette vrijetijdskleding, waarbij vooral de jeans van Camilla op veel enthousiaste reacties van volgers kon rekenen. "Wat leuk om Charles en Camilla nu eens in casual kleding te zien, maar toch nog steeds netjes. Ze zien er heel gelukkig uit", aldus een fan.

Charles en Camilla vieren kerst dit jaar op Highgrove House in Tetbury, Gloucestershire, nadat ze hun eerdere plannen moesten wijzigen. De royals wilden oorspronkelijk afreizen naar Birkhall, maar vanwege de reisrestricties die de Schotse premier Nicola Sturgeon heeft opgelegd, zag het paar van de reis af.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Louis steelt de show

De kerstfoto van William en Catherine is gemaakt door fotograaf Matt Porteous, die ook de meest recente verjaardagsfoto's van hun jongste zoon Louis nam.

William en Catherine poseren samen met hun kinderen George (7), Charlotte (5) en Louis (2) en zijn allen casual gekleed. Volgers reageren enthousiast op de foto van het stralende gezin.

"Jeetje, wat is prins George al groot geworden, waar blijft de tijd?", schrijft een fan. Een ander vindt prinses Charlotte 'zo wijs kijken' en vooral veel op haar overgrootmoeder koningin Elizabeth lijken. Maar het is met name prins Louis die de show steelt met zijn uitbundige lach. Volgens velen lijkt hij als twee druppels water op zijn opa Michael Middleton, Catherine's vader.

De kerstkaart is fysiek verstuurd naar alle medewerkers van de National Health Service en essentiële werkers die zich al maanden inzetten om het coronavirus onder controle te krijgen, met een persoonlijke boodschap erbij. "Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe. We kunnen u nooit genoeg bedanken voor uw inzet en toewijding die u het afgelopen jaar heeft getoond. We zullen hier altijd dankbaar voor zijn."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--