Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Net binnen! Dit is de kerstkaart van prins William en Catherine

10 december 2023 · Leestijd 2 min

De prins en prinses van Wales delen via social media dé kerstkaart van prins William en Catherine. De royals poseren met hun kinderen prins George (10), prinses Charlotte (8) en prins Louis (5) in dezelfde outfits.

Bijzonder aan de kerstkaart is natuurlijk dat het een zwart-wit foto is. Dat maakt de hele kaart direct erg klassiek. De kinderen van prins William en Catherine, de prinses van Wales zijn in dezelfde outfits als hun ouders gestoken. Met een zwarte jeans en een wit overhemd (of een blouse voor de dames) aan, kijkt het vijftal lachend in de camera.

Lees verder onder de foto.

kerstkaart william kate
De kerstfoto is gemaakt door fotograaf Josh Shinner.

De foto die de kerstkaart siert is erg statig en klassiek als je deze vergelijkt met eerderde kerstkaarten. Zo liep het vijftal vorig jaar nog luchtig met elkaar door een zomerse tuin. En in 2021 deelde het gezin nog een bijzondere foto uit Jordanië. Dit keer dus een bijzonder elegante zwart-wit foto. 

Gelijkenissen met hun ouders

Te zien is hoe prins George de lengte van zijn vader heeft gekregen, want de prins die dit jaar tien jaar werd, groeit als kool. Hetzelfde kunnen we zeggen over de lokken van prinses Charlotte die al bijna haar middel bereiken. Dat heeft ze vast van haar moeder Catherine. Prins Louis, de jongste van het stel, kijkt zoals gewoonlijk erg blij naar de camera. 

Foto: Instagram @princeandprincesofwales/@joshshinner

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--