Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eindelijk bekend: Dít is wanneer jij het nieuwe seizoen van The Crown kan kijken

10 oktober 2023 · Leestijd 2 min

De datum waarop jij eindelijk het zesde en tevens laatste seizoen van The Crown kan kijken is bekend! Bij de bekendmaking plaatste Netflix ook de eerste beelden van het laatste seizoen op hun social media-kanalen.

Bingen is er dit keer niet bij, want de streamingsdienst maakte bekend dat alleen het eerste deel van de reeks vanaf 16 november te zien is. Het tweede deel is pas vanaf 14 december te bekijken. 

Lees verder onder de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Crown.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Auto-ongeluk

Het zesde seizoen van The Crown speelt zich af van eind jaren '90 tot ongeveer 2005. Het eerste deel bestaat uit vier afleveringen, waarin de relatie tussen prinses Diana en Dodi-al Fayed verder wordt belicht, tot aan het auto-ongeluk waarin zij in 1997 om het leven komen.

Deel twee van het laatste seizoen van de Golden Globe-winnende serie bestaat uit zes afleveringen. Hierin is te zien dat Diana's zoon, prins William, worstelt met zijn terugkeer naar de universiteit na de dood van zijn moeder. Verder komen onder meer het gouden jubileum van koningin Elizabeth, het huwelijk van Charles en Camilla en de relatie tussen prins William en Catherine voorbij.

De cast bestaat uit onder anderen Elizabeth Debicki (prinses Diana), Dominic West (prins Charles), Imelda Staunton (koningin Elizabeth), Jonathan Pryce (prins Philip) en Meg Bellamy (Catherine Middleton).

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--