Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De 10 leukste foto's van het koningspaar in Duitsland

25 mei 2019 · Leestijd 2 min

Het koningspaar bracht afgelopen week voor de zevende keer een bezoek aan de Duitse deelstaten. Dit keer waren Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg aan de beurt. Bekijk de mooiste foto's nog eens terug!

Zoals altijd was het programma van het bezoek goed volgepland: ze begonnen bij het kasteel in Schwerin, waarna ze op het strand in Warnemünde een instituut bezochten dat zich bezighoudt met onderzoek naar de vervuiling van de zee.

De dag erna zagen ze op een scheepswerf in Rostock hoe cruiseschepen worden gebouwd en gingen ze naar een maritiem symposium. Het bezoek eindigde met een rondleiding door Potsdam, de 'mediastad' van Duitsland. Ook gingen ze naar Schloss Sanssouci, het buitenverblijf van het Pruisische koningshuis en Duitse keizershuis. 

Uiteraard werd er iedere avond gedineerd, waarbij ook aandacht was voor de handelsbetrekkingen tussen Duitsland en Nederland. En we zagen een stralende koningin Máxima in mooie nieuwe outfits.

Bekijk hier de beelden terug van het bezoek aan Duitsland!

Bron foto's: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--