Ga naar submenu Ga naar zoekveld

In beeld! De leukste foto's van jarige vader en zoon!

30 januari 2022 · Leestijd 2 min

Dubbelfeest in Jordanië. Zowel vader Abdullah als zijn jongste zoon mogen vandaag de kaarsjes op de taart uitblazen. Ook wij vieren het feestje mee! Daarom een aantal leuke foto's van de twee jarigen.

Links zien we Abdullah, nog maar een paar maanden oud, met z'n vader. Rechts de paar dagen oude
Links zien we Abdullah, nog maar een paar maanden oud, met z'n vader. Rechts de paar dagen oude Hashem in de armen van zijn vader Abdullah.

Op 30 januari 1962 werd Abdullah geboren. Precies 43 jaar later, in 2005 werd zijn jongste zoon, Hashem, geboren. De Jordaanse koninklijke familie is aardig actief op de sociale media. Daarom zien we zo af en toe een leuke foto voorbijkomen van Abdullah samen met zijn jongste zoon Hashem. Wij zetten ze voor je op een rijtje met nog een paar andere leuke foto's!

12_mei_2007_in_ammn_jordan_royal_rally.jpg

Abdullah is dol op alles wat maar met snelheid te maken heeft. Als er dan in de hoofdstan Amman een rally wordt gehouden is de koning daar natuurlijk bij. Hoe leuk is het dan om je zoontje mee te nemen en misschien ook enthousiast te maken?

Abdullah_en_Hashem_verjaardagsfoto.jpg

Het is inmiddels bijna een traditie te noemen, vader en zoon die samen op de foto gaan voor hun verjaardag. Dat levert natuurlijk leuke plaatjes op.

Kus_Abdullah_en_Hashem.jpg

En deze leuke foto's van een dikke verjaardagszoen willen we je ook zeker niet onthouden!

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--