Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Delen maar! Pronkt jouw koninklijke video straks bij Blauw Bloed?

6 maart 2023 · Leestijd 2 min

Men neme een dansende Máxima, Willem-Alexander en Amalia, veel glitters en veren op een tropisch eiland. Resultaat? Een knaller van een video waar honderdduizenden mensen van genoten hebben! Maar wie weet heb jij zelf ook zo'n pareltje van een video op je telefoon staan. Wij en al onze volgers willen dolgraag meegenieten.

Heb jij tijdens één van werkbezoeken net die ene super grap van Willem-Alexander op de video staan? Stond jij bovenop een ontroerend momentje met Máxima? Dan zijn wij op zoek naar jouw koninklijke video's! Bij Blauw Bloed staan we altijd vooraan bij alle bezoeken van de Oranjes. Toch kunnen wij als pers niet altijd álles filmen tijdens zo'n koninklijk event. Dus...stond jij met je neus boven op onze Oranjes bij een koninklijk event en heb jij daar mooie, vrolijke of grappige beelden van? Stuur ze naar ons op en de leukste inzendingen verzamelen en delen we op onze site en socials.

Hoe doe je mee? Stuur jouw video naar blauwbloed@eo.nl en wie weet zie jij jouw video wel weer terug bij Blauw Bloed!

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--