Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze nieuwe foto van Victoria en Daniel is so lovely!

25 februari 2019 · Leestijd 2 min

Het Zweedse hof heeft een nieuwe foto gedeeld van kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel. Het was zondag precies tien jaar geleden dat de oudste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia haar verloving bekendmaakte met haar grote liefde Daniel Westling.

Na een relatie van zeven jaar kondigden de twee op 24 februari 2009 hun huwelijk aan. Ruim een jaar later, op 19 juni 2010, stapte de Zweedse kroonprinses in het huwelijksbootje met haar voormalige fitnesstrainer. Daniel kreeg bij hun huwelijk niet alleen de titel prins van Zweden, maar werd ook hertog van Västergötland.

Lees verder onder de foto's.

Kroonprinselijk_gezin.jpg

Het paar woont samen met hun twee kinderen in Solna, net buiten Stockholm. Afgelopen zaterdag was het feest in Slot Haga, het woonpaleis van het kroonprinselijk gezin. Prinses Estelle vierde haar zevende verjaardag. Het Zweedse hof trakteerde op twee nieuwe foto's van de jarige.

De slingers kunnen eind deze week opnieuw opgehangen worden. Prins Oscar mag zaterdag drie verjaardagskaarsjes uitblazen.

Foto's: Kungahuset.se / ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--