Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit droeg Máxima tijdens het staatsbezoek van Frankrijk

14 april 2023 · Leestijd 2 min

Dinsdag en woensdag was de Franse president Macron samen met zijn vrouw Brigitte voor een staatsbezoek in Nederland. Tijdens het recente staatsbezoek van Frankrijk droeg de koningin een aantal prachtige looks. Van elegante avondjurken tot stijlvolle dagkleding, wij zetten alle outfits op een rijtje!

Dinsdagochtend ontvingen de koning en de koningin de Franse president en zijn vrouw Brigitte op de Dam in Amsterdam. Koningin Máxima droeg hier een okergele jas met een matchende rok en top. Ook het hoofddeksel was in dezelfde print als de rok en top. Deze gehele outfit komt van het Belgische modehuis Natan, een merk waarin we Máxima regelmatig zien verschijnen. 

De koningin droeg de outfit ook tijdens koningsdag 2021 in Eindhoven. 

Lees verder onder de foto's. 

ANP-430783763
Koningsdag_Eindhoven_11.jpg

Lady in red

ANP-466814431
ANP-466818114-2
koningin Maxima Staatsbanket Frankrijk

Dinsdagavond verscheen koningin Máxima bij het staatsbanket in deze spectaculaire rode avondjurk met pofmouwen van Claes Iversen.

ANP-466821306

Ze droeg hierbij het antieke pareldiadeem dat in 1900 werd gemaakt in opdracht van koningin Wilhelmina. 

Woensdag

De dag werd afgetrapt met een bezoek aan MIND-Us. Hier ging de koning in gesprek over de mentale gezondheid van jongeren. In de middag bezochten de twee het Anne Frank Huis. De koningin droeg hier een halflangejurk met een dégradé borduurwerk op huidkleurige tule. 

Lees verder onder de foto's. 

ANP-466866308
ANP-466860858
ANP-466855949

In de middag brachten de twee een verrassingsbezoek aan de Keukenhof. Koningin Máxima droeg een nieuwe dubbelzijdige capejas van NATAN.

Maxima_Brigitte_Keukenhof
Koningin Máxima draagt een oranje broekpak tijdens een bezoek aan de Keukenhof met Brigitte Macron, 2023.

Daaronder droeg ze een bekent oranje broekpak, deze droeg ze vorige maand ook tijdens een werkbezoek aan de ROSE academy en komt uit de collectie van Joseph. Haar tas komt van het merk Marina Raphaël.

Glitter 

's Avonds bezocht het koningspaar samen met president Macron en zijn vrouw de Vermeer-expositie in het Rijksmuseum en maakten een rondvaart. Máxima pakte voor de gelegenheid uit en droeg een glitterbroek en zwarte top van modehuis NATAN. Ze maakte haar outfit af met een rode Lady Dior tas. 

Máxima en Brigitte 2023
Máxima en Brigitte Macron 2023

Beeld: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--