Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is bekend over de doop van Archie

1 juli 2019 · Leestijd 2 min

De zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan wordt op 6 juli gedoopt, schrijven verschillende Britse en Amerikaanse media. De hertog en hertogin van Sussex zouden ervoor hebben gekozen om de doop een privé-aangelegenheid te maken.

Archie_en_prins_Harry_Vaderdag.jpg

Volgens de ingewijden zullen er nog geen 25 mensen aanwezig zijn in de privékapel van Windsor Castle, niet te verwarren met de kapel van St. George waar Harry en Meghan trouwden. 

Er is geen pers aanwezig bij de doop en ook het publiek kan niet aanwezig zijn. Buckingham Palace zou wel voornemens zijn achteraf foto's vrij te geven van de doop bij de pers. En het is zeer waarschijnlijk dat er op het Instagram-account van Harry en Meghan ook foto's verschijnen van de doop.

Peetouders

Ook wordt er al volop gespeculeerd wie de peetouders van het kindje zullen worden. De Britse krant de Daily Mail schrijft dat het bij een koninklijke doop gebruikelijk is dat er zes tot acht peetouders gekozen worden. De namen die vallen zijn bijvoorbeeld Jessica Mulroney, een van de beste vriendinnen van Meghan. Aan Harry's kant wordt gedacht aan zijn goede vriend Charlie van Straubenzee. Harry was getuige op het huwelijk van Van Straubenzee.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--