Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is de onbekende hobby van Floris van Oranje

16 november 2019 · Leestijd 2 min

Net als ieder ander hebben ook de Oranjes hobby's. De prinsessen houden bijvoorbeeld van paardrijden en prins Bernhard is dan weer dol op autoracen. De redactie van Blauw Bloed ontdekte afgelopen week een nieuwe hobby, namelijk die van prins Floris. Hij maakt als DJ zijn eigen muziek!

Floris heeft op de muziekwebsite SoundCloud een account onder de naam 'Floris van Oranje'. Daarop plaatst hij de muziek die hij zelf maakt. De prins produceert elektronische muziek, in de categorie 'Dance en EDM'. Tot nu toe maakte hij drie nummers, die allemaal rond de veertig minuten duren.

Muzikaal talent

Het muzikale avontuur van de prins is nog maar kort geleden begonnen, het eerste nummer is pas een maand geleden geüpload. Maar de prins is al wel langer actief op het platform. Zo repost hij andere nummers van dj's die ook op SoundCloud zitten. De genres waar hij vooral van houdt, zijn house en remixes van oude disconummers.

Floris verbergt zijn hobby als dj niet, want hij heeft zelf een verwijzing op zijn Instagram naar zijn SoundCloud-pagina geplaatst. Of de prins ook op familiefeestjes draait is onbekend.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--